Home » , » KONSULTASI MENG DOKTER

KONSULTASI MENG DOKTER

Written By Wahyu Triono on Selasa, 15 September 2015 | 19.17


PASIEN : "Kenangapa ya Dok... Bojone inyong kosi seprene koh tegin urung meteng mayan yaaa...?".
DOKTER : "Lha wis pirang taun si kuwe gole nikah...?".
PASIEN ; "Seprene ya wis olih pitung taunan Dok...!".
DOKTER : "Lha selawase kiye sokan 'hubungan' apa ora...?".
PASIEN : "Ari prekara 'hubungan' tah aja takon... Mesthi bae ya sering pisan lah Dok... Kadhang BBM-an, WA-an, LINE-an utawa SMS-an...!".
DOKTER : "Oh... Ari ayakuwe ya mengko anake jajal ndownload bae ya...?".
PASIEN : "Oh ya wis ari ayakuwe, mengko tek jajale... Maturnuwun pisan ya Dok...!".
DOKTER : "Iya, padha-padha...!".
He... he... he...
grin emoticon grin emoticon =))
kabare BRALINK
tabloide wong Purbalingga
(de-Banyumasaken sekang crita kirimane batir Dwi Suseno)
Tanjung Balai Karimun KEPRI, Slasa Pon 1 September 2015
Copas sekang postingane kang Agus Waluyu
Share this article :

Posting Komentar

 
Copyright © 2011. SERULING MAS - All Rights Reserved
SM