Home » , » DETAKONI ORA SEMAUR

DETAKONI ORA SEMAUR

Written By Wahyu Triono on Selasa, 15 September 2015 | 19.31


Sewijining awan neng sewijining warung mangan, teka meng ngonoh Bapak-bapak Tua sing katone kaya bubar sekang lunga adoh.
Bapak-bapak tua kuwe mereki kang Kaswad sing agi njagong jegang kambi nyruput kopi panase.
"Ka... kang, pe... pe... pengi... ne... ne... pan, si... sing... pe... perek, li... liwat, me... me... mendi... ya ?", takone si Bapak-bapak Tua.
Kang Kaswad detakoni kayakuwe mung meneng thok, babar pisan ora semaur sekecap-kecapa.
Bapak-bapak Tua kuwe takon maning, "Ka... Kang.., li... liwat, me... me... mendi, a... ari... a... a... agep... meng... pe... pe... pengi... ne... ne... pan, si... sing... pe... pe... perek...?".
Kang Kaswad tetep meneng bae kaya mau, mung ndelengna thok.
Merga pitakonane ora dewangsuli, si Bapak-bapak Tua pungkasane njutan lunga sekang warung kuwe kambi nggrundhel.
Weruh kedadian sing kayakuwe, sing duwe Warung mereki kang Kaswad njutan ngomong, "Kang... Ari ndeleng rompi sing mpean enggo, mpean kuwe Tukang Ojeg sing mesthine apal kambi penginepan sing ana neng papan ngkene. Ningen kenangapa deneng mau detakoni neng Bapak-bapak Tua kae koh ora semaur apa-apa...?".
"I... I... inyong... ja... jane... nger... ngerti... ni... ningen... ma... maras... de... de... kam... kampleng.... mer... merga... nda... ndara... ndarani... ngle... ngledhek...!!!", semaure kang Kaswad pasrah.
GEDHUBRAAAGG...!!!
Krungu semaure kang Kaswad sing kayakuwe, sing duwe warung sekal njimprak kaget kosi tiba kejengkang ngathang-ngathang...
He... he... he...
grin emoticon grin emoticon =))
kabare BRALINK
tabloide wong Purbalingga
(de-Banyumasaken sekang crita LAWAS kirimane batir Juni Sumarmono)
Tanjung Balai Karimun KEPRI, Rebo Wage 2 September 2015
Copas sekang postingane kang Agus Waluyo
Share this article :

Posting Komentar

 
Copyright © 2011. SERULING MAS - All Rights Reserved
SM