Home » » SERSAN NJINAKNA BOM

SERSAN NJINAKNA BOM

Written By Wahyu Triono on Senin, 24 Agustus 2015 | 18.57


KOMANDAN : "Kidang siji, kidang loro kepriwe kahanan neng lapangan...?. Genti...!".
SERSAN : "Bom wis neng ngarep mata, Komandan... Detunggu instruksine...!".
KOMANDAN : "Ya wis, Sersan... Siki Ko ngematna temenan bom-e, gari pirang menit maning si wektune...?".
SERSAN : "Siki 00:05:15 ngetung mundur".
KOMANDAN : "Brarti tegin ana wektu 5 menit. Siki bukak tutup bom-e...!. Ana pira kabele...?".
SERSAN : "Ana papat Ndan...!".
KOMANDAN : "Kethok kabel ijo, San...!".
SERSAN : "Siap Ndan...!".
(KREK...!!! Kabel dekethok)
KOMANDAN : "Mati bom-e, San...?".
SERSAN : "Ora, Ndan... wektu mundure malah dadi tambah cepet...!".
KOMANDAN : "Lha, Ko miki si ngethok sing werna apa?".
SERSAN : "Ijo, Ndan....".
KOMANDAN : "Ora salah ngethok kuwe San...?".
SERSAN : "Yakin Ndan, sing tek kethok kabel werna ijo...!".
KOMANDAN : "Lha siki gari werna apa bae kuwe...?".
SERSAN : "Abang, ireng njutan ijo...!".
KOMANDAN : "Lho, kepriwe si... Deneng kuwe tegin ana werna ijone...???".
SERSAN : "Kabel ijo-ne ana loro Ndan. Ijo tua kambi ijo langit..!".
KOMANDAN : "Owalaaa, dhigilmu munyeng... Jenenge langit ya wernane biru sengooong, udu ijo...!".
SERSAN : "Cara neng desane inyong tah ijo, Ndan...!".
KOMANDAN : "Sekarepe Ko lah San... Wong sing dekethok werna biru, cetha bae wektune dadi tambah cepet...!".
SERSAN : "Siap...! Nunggu instruksi sebanjure... Kahanane darurat Ndan, limolas detik maning bom-e njeblug. nunggu printah...!".
KOMANDAN : "Oh, ya wis... Siki tirokna omongane Inyong....!".
SERSAN : "Siap, Ndan...!".
KOMANDAN : "Laa Ilaaha Illalloooh....".
DHUAAARRR...!!!
urung kosi rampung Komandane gole ngomong, bom-e wis njeblug dhimin...
He... he... he...
grin emoticon grin emoticon =))
kabare BRALINK
tabloide wong Purbalingga
(de-Banyumasaken sekang crita lawas kirimane mas Pujiono JS)
Tanjung Balai Karimun KEPRI, Setu Legi 15 Agustus 2015
Share this article :

Posting Komentar

 
Copyright © 2011. SERULING MAS - All Rights Reserved
SM