Home » » MUNG RONG LEMBAR

MUNG RONG LEMBAR

Written By Wahyu Triono on Kamis, 13 Agustus 2015 | 00.49

Agi apes, Kaswad critane kena tilang neng pak Pulisi. Merga wegah rebyeg ndadak kudu sidang, si Kaswad njutan nembung meng Pulisine....
KASWAD : "Damai bae ya Pak...!".(kambi ngulungna 10-ewuan RONG lembar)
PULISI (kambi nggentak) : "Ko kuwe agepan ngece, nyepelekna meng Inyong ya...???".
KASWAD : "Lho... Mangsude kepriwe Pak...?".
PULISI : "Ko ngerti sila neng Pancasila kuwe ana pira....?".
KASWAD :"Iya Pak, ana lima...!".
PULISI : "Terus... Kenangapa deneng kiye mung LORO...?".
GEDHUBRAAAGG....!!!
Kaswad sekal njimprak kaget kosi tiba kejengkang ngathang-ngathang, ndhase njebles aspalan, kewilange heleman...
He... he... he...
grin emoticon grin emoticon =))
kabare BRALINK
tabloide wong Purbalingga
(de-Banyumasaken sekang crita sing tek waca)
Tanjung Balai Karimun KEPRI, Setu Wage 8 Agustus 2015
Share this article :

Posting Komentar

 
Copyright © 2011. SERULING MAS - All Rights Reserved
SM